ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2015 12:20:52

Premiére Sobotko, buďte Chlapiš !

Premiére Sobotko, buďte Chlapiš !

Členové ČSSD už litují, že v čele jejich strany nestojí dr. Hašek. Ten by se vydírat nikým nenechal. Pokud Sobotka s Babišem nezatočí včas, smete premiéra vlastní strana a pošle do politického důchodu.

Pane premiére Sobotko, buďte Chlapiš a nedejte se vydírat. Začněte připravovat koalici jen s KDU-ČSL a vyzvěte ostatní politické strany k deklarování podpory takové vlády. Vypovězte koaliční smlouvu s ekonomickým uzurpátorem a  ničitelem demokracie.  Opřete se o tradiční síly, které netouží po vládě jedné strany a po pamlscích ze státního rozpočtu !   Ukončete  tu trapnou epizodu a vymezte Babišovi jeho místo mimo rozhodovací pravomoci této země !

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama