ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2015 10:16:19

Žádáme Radio Svobodná Evropa o pomoc

Žádáme Radio Svobodná Evropa o pomoc

Vrátila se totalita. Novináři znovu lžou, mlčí nebo ignorují. Národ je systematicky mediálně masírován ve prospěch oligarchy. V zájmu zachování demokracie se obracíme na Radio Svobodná Evropa se žádostí o obnovení stavu jeho aktivit před r. 1989.

Nejen naše politická strana, ale i jiné, letité a významné, ztratily možnost prezentovat své názory v rozhodujících médiích, která jsou nyní ve vlastnictví oligarchy, útočícího na základy demokracie. Nemáme přístup do rozhodujících médií, naše názory jsou vytěsňovány, veřejnost je systematicky klamána různými průzkumy placených agentur. Novináři buď vědomě za žvanec kolaborují nebo ze strachu o svou budoucnost mlčí. Totalita je zpět. 
Proto se obracíme na Rádio Svobodná Evropa, aby obnovilo své aktivitu vůči Česku tak, jako to dělalo vůči Československu před r. 1989. Národ má právo být pravdivě informován masmédii, nikoliv jen prostednictvím nezávislých novinářů a jejich internetových pokusů získat čtenáře.  Jen silný nadnárodní informační kanál může přinést změnu do českého mediálního prostředí. 

JUDr. Ivo Kasal,předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama