MUDr. Svatopluk Němeček, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.07.2015 12:43:00

Můj hluboký obdiv a dík patří zasahujícím zdravotníkům, hasičům i policistům

Můj hluboký obdiv a dík patří zasahujícím zdravotníkům, hasičům i policistům

Vyjadřuji upřímnou soustrast pozůstalým po tragické železniční nehodě

„Vyjadřuji upřímnou soustrast všem, kteří přišli o své blízké. Ve chvíli, kdy stojíte na místě železniční havárie, kde vyhasly lidské životy, jsou jakákoli další slova prázdná a zbytečná,“ reagoval na tragickou nehodu u Studénky ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček.

V průběhu dne pak pojede ministr Němeček do ostravské fakultní nemocnice navštívit nejen ukrajinské pacienty programu MEDEVAC, jak měl původně v odpoledním plánu, ale samozřejmě se bude zajímat o pacienty, které nemocnice po neštěstí přijala.

„Můj hluboký obdiv a dík patří zasahujícím zdravotníkům, hasičům i policistům. Tři těžce zranění lidé jsou už v tuto chvíli na operačním sále ve Fakultní nemocnici Ostrava. Vím, že nejen oni dostanou tu nejlepší zdravotní péči,“ dodal ministr Němeček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama