ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2015 6:46:19

Kdo financuje Transparency International a proč ?

Kdo financuje Transparency International a proč ?

Jakou roli hraje Tansparency International v České republice? Kdo organizaci financuje? Jaké jsou výsledky její práce? Kdo zaplatil studia A. Krnáčové v U.S.A.? Co za to chtěl? To jsou otázky, na které hledáme odpovědi.

Bude Bezpečností informační službu a orgány činné v trestním řízení  zajímat organizace, která si v České republice hraje na kontrolora z nebes, ale ve skutečnosti vstupuje do ekonomických procesů, které zajímají její "vlastníky"? Jaký k tomu má mandát? Co je skutečně předmětem její činnosti? Je to ovlivňování podnikatelského prostředí? Blokování nebo přesuny ohromných finančních prostředků směry, které zajímají ty, kteří organizaci financují?  Má sehrávat roli spojence ve válce místních oligarchů o moc? Kterého? 
Klademe tyto otázky:
Kdo financuje Transparency International transparentně a kdo černými penězi z nelegálního hazardu ? Je financování ze zahraničí, jehož finanční prostředky pocházejí z nelegálního provozu sázek na území České republiky praním špinavých peněz? Kdo zaplatil studia exšéfce této organizace A. Krnáčové v U.S.A. ?  Co musí poskytnout  za protihodnotu?Jaké korupční aktivity odhalila TI za posledních deset let? Na jakých projektech a úkolech se  TI podílela? Musí se jednat o desítky pro Českou republiku prospěšných akcí, když si může dovolit sídlo a vlastní zaměstnance, včetně "renomovaného" právníka?Zajímalo někoho o jaké další  "odborníky" se ve své práci opírá, zda se nejedná třeba  o odsouzeného podvodníka nyní ve výkonu trestu nebo o osoby přiznávající se písemně  k trestné činnosti ? 
Otázky neklademe jen veřejnosti, ale také Bezpečností informační službě České republiky, protože se organizace již v minulosti výrazně podílela na maliardovém  omezení příjmu veřejných rozpočtů a na dalších omezeních příjmů státu a obcí tlaky na české politiky při přípravě nových zákonů o regulaci sázkových her, jejich slovy "hazardu", přestože se jedná o aktivity zcela mimo její poslání, ovšem v zájmu zásadního poskytovatele financí, který v oboru v zahraničí též podniká. Viz mé články na PL ve věci sázkových her. 
JUDr. Ivo Kasal,sběratel losů, od r. 1989 poradce v oboru sázkových her, autor knih "Losy", "Výherní automaty", "Kasina"jinak předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama