Ing. Petr Šilar

  • KDU-ČSL
  • Ústí nad Orlicí
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2010 19:14:29

Strhávání volebních plachet je primitivismus

Strhávání volebních plachet je primitivismus

Neznámí pachatelé ničí na Orlickoústecku volební plachty Petra Šilara, které ho stály desítky tisíc korun.

"Je to primitivní způsob vyjádření názoru a považuji to za vandalismus," zdůrazňuje kandidát na senátora Petr Šilar a dodává, že vážně zvažuje podání trestného oznámení.

Jedná se o drzý a neférový způsob vedení kampaně, který jenom potvrzuje neschopnost konkurence vyrovnat se s předvolebními preferencemi tohoto kandidáta. Petr Šilar do kampaně neinvestuje milionové částky, ale svým voličům se věnuje dlouhé roky a aktivně s nimi řeší jejich problémy.

Všechny billboardy, které byly odcizeny nebo zničeny, byly umístěny na soukromých či firemních plotech. Majitelé těchto ploch se chtějí přidat k trestnímu oznámení a tuto situaci hodnotí jako nepřiměřený zásah do svého soukromí. Mnoho plachet je umístěno na předzahrádkách rodinných domů, oplocení farem a privátních firem a to jsou místa, která jsou pro vlastníky víc než citlivá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama