Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2010 11:43:10

Doufám, že ČT chybu již nebude opakovat

Doufám, že ČT chybu již nebude opakovat

Předsedkyně KDU-ČSL se ohradila u vedení ČT proti zkreslující reportáži o komunálních a senátních volbách.

Česká televize odvysílala reportáž s lídry kandidátek některých, tzv. „hlavních“ politických stran“.

„I když se jedná o strany zastoupené v poslanecké sněmovně, neznamená to, že to jsou strany s nejsilnějším zastoupením v komunální politice. KDU-ČSL tradičně patří mezi nejúspěšnější strany v těchto volbách. I tentokrát za nás kandiduje 17 431 kandidátů. To je více, než kolik kandidátů nasadily dvě strany současné vládní koalice,“uvedla Michaela Šojdrová.

„Věřím, že redakce tuto argumentaci přijme a chybu nebude opakovat. To byl důvod, proč jsem se proti reportáži za KDU-ČSL ohradila. Samozřejmě, že napravit dojem ze zavádějící informace již nelze, protože volby jsou v běhu a diváci - voliči již reportáž jistě zaznamenali,“ dodala úřadující předsedkyně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama