ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.10.2010 13:56:00

Centrálním nákupem dochází k minimalizaci kupní ceny

Centrálním nákupem dochází k minimalizaci kupní ceny

MŽP přistoupilo k centrálnímu nákupu osobních automobilů zadanému v otevřeném řízení.

Ministerstvo životního prostředí společně se svými čtyřmi dalšími resortními organizacemi přistoupilo k centrálnímu nákupu osobních automobilů zadanému v otevřeném řízení.

Z této otevřené veřejné zakázky vyšla jako nejvýhodnější nabídka automobilů Škoda Fabia a to pro celkový počet 27 automobilů za cenu 7,5 miliónů korun. Tato cena je tak cca o 20% nižší, než je cena srovnatelně vybavených vozů na běžném trhu.

Fyzické dodání specificky vybavených automobilů s moderním výkonným nízkoemisním motorem, s prodlouženou zárukou a doplňky pro zvýšení přepravní kapacity, úpravami pro špatné cesty, zimními koly, atd., převážně v provedení combi, proběhne do dvou měsíců od podpisu kupní smlouvy každou z resortních organizací.

Centrál nákup provedlo MŽP a jeho resortní organizace poprvé již v loňském roce a po dobrých zkušenostech s výší ceny pro hromadnou dodávku automobilů, tento způsob nákupu vizidel letos zopakovalo.

Jarmila Krebsová, tiskové oddělení MŽP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama