Ing. Milan Urban

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2010 9:25:00

Nejsem příznivcem polsko-čínské cesty

Nejsem příznivcem polsko-čínské cesty

Větší dohled, audity, kontrola českých firem ano, práce na českých komunikacích by však měla zůstat doma.

Ministerstvo dopravy plánuje snížit cenu dopravních staveb mimo jiné zapojením čínských firem, jako se to děje například v Polsku. Co si o těchto plánech myslí, jsme se zeptali místopředsedy ČSSD Milana Urbana: „Nejsem příznivcem té „polsko-čínské cesty", spíše bych udělal pořádek v českých firmách, které se věnují dopravním stavbám."

„Větší dohled, audity, kontrola českých firem ano, ale práci bych nechal „doma"," zjednodušeně shrnul svůj postoj Milan Urban. „Jde o práci pro desetitisíce zaměstnanců, proto bych nedovážel zaměstnance a nevyvážel zisk. Šel bych cestou využití českých firem a českých zaměstnanců, ale udělejme v tom pořádek," uzavřel Milan Urban.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama