Mgr. Radko Martínek

  • Pardubický kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2010 19:11:05

Kontrola rekonstrukce budovy Národního muzea

Kontrola rekonstrukce budovy Národního muzea

Hejtman Radko Martínek se aktivně účastní dozoru při rekonstrukci Národního muzea.

Hejtman Pardubického kraje Radko Martínek se pravidelně účastní jednání Poradního sboru pro rekonstrukci historické budovy Národního muzea, jehož je členem od  prvopočátku. Poslední setkání se konalo v nové budově muzea tento týden.

„Kontrolovali jsme přípravu a jednotlivé fáze projektové dokumentace rekonstrukce  budovy Národního muzea,“ přiblížil  hejtman Martínek obsah posledního jednání. „Se svými zkušenostmi historika a bývalého starosty Moravské Třebové je Radko Martínek  platným členem tohoto poradního sboru. Jeho připomínky jsou věcné a pro další práci nad projektem velmi přínosné,“ řekl hlavní konzervátor Národního muzea Karel Ksandr.  
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama