Mgr. Radko Martínek

  • Pardubický kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.05.2017 11:17:25 - Corny

Zemanistán

1)Když se Zeman obrátí na ústavní soud, nemůže to ve svém důsledku znamenat, že se odvolání Babiše do voleb nestihne, když bude čekat na rozhodnutí? Navíc není vyloučeno, že se tím ÚS nebude ani zabývat. A podáte v takovém případě na prezidenta žalobu? Co když se bude bránit tím, že vyčkává na rozhodnutí?
2) Proč podle vás Zeman peče s Babišem a dokonce se kvůli němu takto ztrapňuje? Vždyť mu musí být jasné, že tím voliče nezíská
3)Upoutal mě dotaz od lenkax, která se pozastavuje nad tím, proč Babiš nechce rezignovat. Co když se bojí, že někdo noví na něco přijde? Ať už s jeho podnikáním nebo tím, jak vedl ministerstvo? Co když chce být ministrem financí, aby měl všechny své machinace pod kontrolou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.05.2017 15:59:49 - Mgr. Radko Martínek
 ad 1) dnes se to asi vyřeší a ústavní stížnost podána nebude
ad2) myslí si že voliči ANA pro něj budou masově hlasovat
ad3) pokud za něj přijde kdokoli z ANA nic se nemění ani vyšetřovat nebude(pokud je co vyšetřovat). Že je Babiš ve střetu zájmu je jasné, že jeho podnikání z toho má prospěch je jasné také. On chce mít víc moci než má jako ministr financí.