Mgr. Bc. Pavla Golasowská, DiS.

  • KDU-ČSL
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,02. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2015 16:52:28

Dění v našem regionu je pro mě klíčové

Dění v našem regionu je pro mě klíčové

Témata, která jsou v regionu aktuální, se rozhodla svým kolegům z poslaneckého klubu KDU-ČSL představit Pavla Golasowská, poslankyně Moravskoslezského kraje. Pozvala je proto na několikadenní setkání.

„Chtěla jsem kolegy z poslaneckého klubu seznámit s naším krajem a děním v něm. Určitě budeme hovořit o ovzduší, podívali jsme se do Třineckých železáren a prohlédli si také areál ubytovny ve Vyšních Lhotách, kde by měli nalézt přístřeší uprchlíci,“ řekla Pavla Golasowská.

Při návštěvě Třineckých železáren se Pavla Golasowská zajímala nejenom o tzv. odprášení, ale také o spolupráci železáren se Středním odborným učilištěm v Třinci.

„Železárny totiž zaměstnávají absolventy hutních oborů. Díky této spolupráci tak najdou mladí uplatnění na trhu práce hned po škole. Je to dobrá inspirace i pro další podniky,“ dodala Golasowská.

Poslanci si prohlédli také ubytovnu ve Vyšních Lhotách, kam vláda plánuje umístit uprchlíky. Právě ve Vyšních Lhotách pobývali uprchlíci i v minulosti.

„Prohlédli jsme si ubytovací zařízení, viděli jsme podmínky, v jakých budou uprchlíci ubytováni, i jeho kapacitu. Doprovodila nás také starostka obce, se kterou jsem v kontaktu. Řešíme spolu, co bude zhruba dvě stě uprchlíků znamenat pro život obce a její obyvatele, jak jsou na jejich přítomnost připraveni,“ doplnila Pavla Golasowská.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama