Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2011 13:10:00

Nečas v podivné roli zastánce Vondry i firmy Promopro

Nečas v podivné roli zastánce Vondry i firmy Promopro

Tisková zpráva předsedy poslaneckého klubu KSČM Pavla Kováčika k výrokům premiéra P. Nečase v souvislosti s aférou kolem financování českého předsednictví EU.

Mám pocit, že některé vládní strany mluví o tvrdém řešení korupce jen do okamžiku, než se dotkne jich samých nebo jejich lidí. Pracovníci finančně analytického útvaru Ministerstva financí, zdá se, tentokrát odvedli dobrou práci. Možná, že kdyby tento útvar podobně postupoval v dřívějších dobách, nestihlo by se toho tolik rozkrást.

KSČM se nehodlá plést do sporů vládních stran, myslíme si však, že situace většiny občanů České republiky je natolik vážná, že vláda premiéra Nečase by ji měla skutečně řešit, místo aby se zabývala rozvíjením vzájemných sporů kolem nejrůznějších kauz.

Pavel KOVÁČIK, předseda PK KSČM

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama