Ing. Petr Vokřál

  • Brno
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2015 21:04:00

Stačí se podívat na nádvoří do stojanu na kola

Stačí se podívat na nádvoří do stojanu na kola

Vyjádření primátora na sociální síti Facebook:

Když je prezident v úřadě, vytahují na hrad vlajku - v Brně jsme skromnější, takže tady se stačí podívat na nádvoří do stojanu na kola. 

Teď vážně, jedním z důvodů proč jezdím do práce občas na kole i v tomto vedru je popravdě současná dopravní situace v Brně, a řada probíhajících rekonstrukcí a souvisejících omezení.

Chtěl bych proto na tomto místě poděkovat všem občanům za trpělivost s uzavírkami a kolonami. Rekonstrukce řady úseků byla odkládána po řadu let a například ulice Minská již byla na hranici havarijního stavu. 

Chápu, že současná komplikovaná průjezdnost Brna je velmi nepříjemná a vynasnažíme se alespoň zajistit, aby odbor dopravy ve spolupráci s ostatními útvary Magistrátu města Brna zlepšil komunikaci plánovaných oprav.

Fotka uživatele Petr Vokřál - primátor města Brna.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama