Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2015 6:25:00

Je dobře, že se na vesnice vrací spolkový život

Je dobře, že se na vesnice vrací spolkový život

Poslanec Ladislav Okleštěk je fandou venkova

Poslanec Ladislav Okleštěk se zúčastnil slavnostního vyhlášení soutěže Vesnice Olomouckého kraje, které se konalo na konci července ve vítězné obci Černotín.

V 21. ročníku o titul NEJ obce soutěžilo jedenáct vesnic z okresů Prostějov, Přerov, Olomouc a Šumperk. Hodnotily se strategické dokumenty, investiční záměry, realizované projekty, budoucí plány, ale především spolkový život, pracovitost, píle občanů a láska k venkovu.

„Soutěž chce zdůraznit význam venkova a pestrost žití v něm. Je dobře, že se k nám na vesnice vrací spolkový život,“ řekl poslanec Ladislav Okleštěk, který se v Černotíně čile zajímal o historii zdejšího žití v podobě studia kronik a výstavy zemědělských strojů, stejně jako ocenil místní pohostinnost a celkový vzhled vesnice.

„Oceněné vesnice jsou příkladem pro ostatní. Všichni chceme, aby se na venkově zase dobře žilo a fungovala určitá pospolitost,“ vyjádřil přání Okleštěk s tím, že hnutí ANO udělá maximum proto, aby tomu tak bylo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama