Občanská konzervativní strana

  • OKS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2015 22:42:46

Jde i o pomstu koho a proč?

Jde i o pomstu koho a proč?

Imbecilní hon na čarodějnice v rámci legálního hazardu znamená jedno. Nelegální hazard má žně

 V české kotlině se honí čarodějnice v podobě legálních heren, likvidují se obecními vyhláškami, kterým dalo ministerstvo metodiku, jak postupovat a i přes to ji obce nedodržují, obcházejí nález Ústavního soudu, který jasně zakazuje tzv. libovůli obcím, a ani tento fakt nikoho neznepokojuje a v jiných "hrách a sázkách" se ztratí miliarda a i tento fakt je evidentně v pohodě. 
Stát si našel čarodějnici, která mu odváděla poctivě daně a podle vzoru inkvizice ji staví na hranici a hodlá ji upálit. Kazatele, který ničeho státu neplatí však bez povšimnutí nechává dál zhodnocovat svůj majetek a to i ilegálním způsobem. 
Taková je skutečná realita hazardu v České republice. Co vidět je, byť nám platí vysoké daně, zlikvidujeme a co vidět není, nechme být. Jde nám přece o voliče a ne o daňový výnos a možná korupce při úpravě tzv. tolerance? Tak ta nás zajímá ze všeho nejméně...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama