ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.08.2015 14:03:10

Zpravodaj jaro-léto 2015, Úvod

Zpravodaj jaro-léto 2015, Úvod

Úvodní slovo paní Renaty Derdové, předsedkyně kulturní komise

 Vážení přátelé, po delší době se vám dostává do rukou další vydání dubeneckého zpravodaje, který vás má informovat o tom, co se v obci děje – co se nám podařilo, co je v plánu, jaké akce nás čekají a neminou. Mnozí z vás nemají přístup k internetu a po pravdě, černé na bílém je vždy lepší než webový odkaz, tudíž doufáme, že se s tímto – technologicky a moderně vzato – krokem zpět budete vždy cítit o krok napřed. Protože budete vědět.

Chybět zde nebudou „Zprávy z radnice“, „Kulturní okénko“, „Z matriky“, „Spolky se hlásí o slovo!“ ani „Škola žije“, časem se rubriky možná i rozrostou – v podstatě záleží na tom, jaké téma bude aktuální a zároveň vhodné k tomu, abyste o tom coby občané Dubence věděli. Prostor se najde i na reklamu, kterou však nepravidelník nechceme zahltit. Daleko spíš tu budou informace, které se budou týkat přímo obce a její činnosti, protože ač se to možná nezdá, jsme stále v pohybu.

Je docela klidně možné, že v některých z vás třímá skrytý talent spisovatele či básníka – právě vy můžete přispět do „našich novin“ svým dílem. Máte svůj názor k dané věci a chcete se o něj podělit? Stačí, když nám v elektronické podobě zašlete text a my jej rádi otiskneme a pošleme dál. Samozřejmě bez cenzury J.

Prosím, berte tento prototyp jako zkušební – ovšem s platnými informacemi. Ladit a vychytávat mouchy budeme průběžně, tak, aby se nám ve finále podařilo vytvořit takové čtení, které vám něco dá, které vás seznámí s aktuální problematikou, které vám dovolí nahlédnout pod pokličku práce zastupitelstva i starosty a snad i pobaví.

Krásné léto plné sluníčka, pohodových večerů a odpočinkových dovolených

přeje

Renata Derdová

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama