ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2015 23:22:44

Neinformovanost, nebo zlý úmysl?

Neinformovanost, nebo zlý úmysl?

Reakce na tendenční a manipulativní články o mé osobě uveřejněné v Parlamentních listech.

 

Neinformovanost, nebo zlý úmysl?

Rád bych touto cestou reagoval na silně tendenční a manipulativní články o mé osobě uveřejněné v poslední době v Parlamentních listech. Tyto texty se snažily zpochybnit mé majetkové poměry, pracovní nasazení a mé působení na Praze 5 jakožto řádně zvoleného zástupce veřejnosti. V tomto případě se jedná o již tradiční prostředek politického boje, kdy se političtí rivalové pokoušejí zpochybnit fakt, zda daný politik mohl být za daný obvod vůbec zvolen.

Rád bych v této souvislosti opětovně uvedl, že na Praze 5 žiji již od svých dětských let, a stejně tak i pracuji. Ať už dříve jako lékař v motolské nemocnici, nebo v současnosti jako starosta. Jako zdejší politik se již druhé volební období věnuji všem aspektům života naší městské části, jsem v pravidelném kontaktu s místními obyvateli a na denní bázi jako starosta řeším jejich problémy.

Pokud se někdo domnívá, že čekám, až za mnou práce přijde do kanceláře, skutečně se mýlí. Pracovní rozvrh jakéhokoli starosty je velmi nabitý, a pokud se pan redaktor nebo jeho údajný zdroj z radnice domnívá, že moje práce je měřena pouze časem stráveným na židli u počítače, tak se hluboce mýlí a plete si práci starosty s prací úředníka.

Můj program je plný jednání na magistrátu, ministerstvech a dalších úřadech. Setkávám se s rozmanitými skupinami obyvatel naší městské části, se zdejšími podnikateli, seniory, nebo se účastním různých kulturních či sportovních akcí, nad nimiž Praha 5 převzala záštitu či je spolupořádá. To vše v různých časech od rána do pozdního večera, v průběhu celého týdne.

Co se pak majetkových poměrů týče, mé majetkové prohlášení je na požádání k dispozici na radnici, případně lze informace nalézt v jiných veřejných zdrojích. Pokud někoho zajímá konkrétní půjčka, velmi rád osobně vysvětlím její historii, aby nevznikaly příčiny k dohadům a spekulacím. Konečně to jsem nabídl i panu redaktorovi z Parlamentních listů, bohužel on této možnosti z údajně časových důvodů nevyužil.

Lze se jen domýšlet, z jakých pohnutek anebo na čí objednávku redakce Parlamentních listů nevyvážené a nepodložené texty týkající se mé osoby v posledních dnech publikuje. Můžeme jen spekulovat, zda to je příprava na nějakou změnu na radnici, která se prý v zákulisí připravuje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama