ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.03.2017 9:42:00

Trhy u kostela nabídnou i jiné možnosti než zóna u Anděla

Trhy u kostela nabídnou i jiné možnosti než zóna u Anděla

Od 7. 3. budou na náměstí 14. října probíhat pravidelné Smíchovské farmářské trhy, a to každé úterý a čtvrtek od 8 do 18 hodin.

 Ke koupi zde budou potraviny a sezonní produkty od malých pěstitelů a řemeslných výrobců, jako je kváskový chléb, slané a sladké pečivo, uzenářské a masné výrobky, med, marmelády, sirupy, uzené ryby, sýry či víno, časem i květinová a zeleninová sadba a první jarní zelenina.

„Trhy doplní ty u Anděla, které jsou přeci jen zamířené na jinou cílovou skupinu. Navíc poběží v jiném čase, který je pro všední městský život praktičtější. Trhy u kostela nabídnou i jiné možnosti, než rušná a vytížená zóna u Anděla - třeba posezení s kávou a diskusi se sousedy,“ říká starosta Radek Klíma (TOP 09).

Trhy bude na pozemcích městské části provozovat Cateringarden s. r. o.

Více informací ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama