ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2015 23:49:58

Jak jsem se podílel na stavbě sportovní haly ve Zbraslavi?

Jak jsem se podílel na stavbě sportovní haly ve Zbraslavi?

Odpovědi na dotazy Parlamentních listů a uvedení dalších nepravd a účelových vyjádření uveřejněných v tomto médiu na pravou míru.

Dnes ve středu 2. 9. 2015 vyšel v Parlamentních listech další článek o mě a mých údajných problémech. Bohužel musím konstatovat, že tento text je zase naprosto manipulativní, plný lživých informací. Níže uvádím otázky položené redakcí a mé odpovědi, které jsem panu novináři zaslal. Za pozornost stojí už pouhá skutečnost, že pan redaktor Šťastný žádal o reakci do dnešního poledne, nicméně článek, v němž mne osočuje z mlčení, vyšel již dnes ráno před devátou hodinou. Nechávám na každém, ať si obrázek o věrohodnosti informací publikovaných redaktory tohoto média udělá sám.

Parlamentní listy: Dobrý den, rád bych Vám položil několik otázek. Velmi děkuji za jejich zodpovězení, poprosím do zítřejších 12:00. Jaroslav Šťastný, ParlamentníListy.cz

Jakým způsobem jste byl angažován ve výstavbě sportovní haly na Zbraslavi (Relax Sport Centrum Zbraslav)?

 R.K.: Byl jsem jedním z iniciátorů projektu, na nějž jsem dodnes hrdý. V roce 2006 jsem z něj odešel, protože se projektu ujal finanční investor. Od té doby jsem jen běžným členem sportovního klubu, který vlastní 10 procent dokončené budovy.

Parlamentní listy: Jaký byl cíl projektu?

R.K.: Cílem projektu byl vybudovat sportovní centrum, což se podařilo. Každý se může přesvědčit na webu, anebo přímo zajet do Centra Třešňovka.

Parlamentní listy: Proč se hala nakonec nepostavila?

R.K.: Obávám se, že došlo k mýlce – jak vyplývá i z předchozí odpovědi, hala stojí, je v běžném provozu a každodenně slouží veřejnosti.

Parlamentní listy: Jak bylo naloženo s dotací 10 800 000? Odkud byla čerpána? Nevnímáte zmaření projektu jako zneužití dotace?

R.K.: Dotaci obdržel sportovní klub od MŠMT na vybavení, které je stále využíváno v souladu s cílem dotace.

Parlamentní listy: Můžete pospat role vaší ženy v té době na zastupitelstvu a ředitele České spořitelny  P 5 Jiřího Ivanča, který měl být akcionářem projektu?

R.K.: Bohužel se obávám, že Vaše otázka znovu vychází z nesprávných informací: má žena v té době v zastupitelstvu nebyla. A co se původních akcionářů týče, tak se obávám, že v případě uvedeného ředitele se jedná o pouhou shodu jmen. Mohu potvrdit, že žádný ředitel žádné banky akcionářem nebyl.

Parlamentní listy: Nediskredituje vás problém se zmařenou dotací jako zástupce místní samosprávy?

R.K.: Jak z výše uvedených informací i reálného stavu věci vyplývá, nejedná se o zmařenou, ale do zdárného konce dotaženou dotaci. Necítím se proto být jako zástupce místní samosprávy diskreditován, ale právě naopak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama