PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2015 11:57:45

Evropa v rozkladu. Sociální katastrofa nadohled…

Evropa v rozkladu. Sociální katastrofa nadohled…

Naši předkové se invazím islámských nájezdníků alespoň bránili, také proto Evropa zůstala většinou křesťanská, a my tu dnes můžeme zatím žít.

Dle zprávy OSN je v tuto chvíli ve světě přibližně 60 mil. uprchlíků v pohybu. Asi 4 mil. z nich, se snaží aktuálně dostat některou z pašeráckých cest do Evropy. Vzhledem k dosavadnímu vývoji imigrace se dá předpokládat, že v následujících 5 letech, může dorazit do Evropy cca 10 – 15 mil. ilegálních imigrantů z afrických a převážně muslimských zemí. Výzvy představitelů Německa a EU k potřebě přijetí a následnému přerozdělení běženců v evropských zemích v co největším počtu, bude mít za následek jediné. Stále ve větších a větších počtech budou chtít tito dostat do Evropy, což se v těchto dnech potvrzuje, neboť ilegální migrace do Evropy trhá denně rekordy. Je úplně jedno, jakou mají motivaci, jestli prchají před válkou nebo chtějí z Evropy udělat islámský chalífát. Muslimští imigranti sem totiž přicházejí především ve snaze dobýt Evropu ve jménu islámu tak, jak jim jejich víra přikazuje. Doposud v každé křesťanské zemi, do které přijdou, obsadí zpravidla předměstí velkých měst a vytvoří z nich vyloučené lokality, ze kterých postupně vystrnadí všechny nemuslimy. Do těchto ghett pak mají zapovězen přístup policisté, hasiči nebo záchranáři. Namísto demokratických zákonů a pravidel je pak zde prosazováno islámské právo Šaría. V podstatě se dá říct, že jsou vytvářeny muslimské mini státečky uvnitř států Evropy. Je zřejmé, že s narůstajícím počtem muslimských imigrantů, nutně dojde k rozšíření těchto lokalit a k vypuzení nemuslimů. S miliony imigrantů dojde také k neúměrnému zvýšení sociálních výdajů, které mnohé evropské státy včetně ČR, nemusí zvládnout. V tuto chvíli se ukazuje, že zabránit katastrofě lze pouze vystoupením ze socialistické Evropské unie a zapojení ČR do Evropského hospodářského prostoru po boku Švýcarska, Islandu, Norska a Lichtenštejnska. Jen tak se budeme moci ubránit sebezničující politice EU. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama