ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2015 12:33:34

Žádám prezidenta Zemana, aby nepodepsal asociační dohodu mezi EU a Ukrajinou

Žádám prezidenta Zemana, aby nepodepsal asociační dohodu mezi EU a Ukrajinou

Včerejší hlasování o asociační dohodě se mi jevilo jako hlasování lidí, kteří nehájí české zájmy a žijí mimo realitu. Poslanci, kteří včera hlasovali pro nebo byli odhlášeni či nepřítomni, jednoznačně významně ohrozili zájmy České republiky

  Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Hlasování poslanců za ODS mě jen utvrdilo, že bylo správné nezůstávat v této straně, jelikož ta se opravdu zásadně odklonila od programu a tezí svého zakladatele. Iniciativu a nosnou část myšlenek Václava Klause tedy převzala původní tzv. pravicová frakce ODS, nyní vystupující pod Občanskou konzervativní stranou (http://okstrana.cz). Zcela negativně a s nepochopením vnímám souhlasné hlasování spojence Bloku proti islámu - hnutí Úsvit a nepřítomnost šéfa SPD Tomia Okamury.

Opravdu nechápu, proč tyto strany, které se staví veřejně jako strany bojující proti islamizaci a imigraci a všemu, co je tzv. nečeské, aktivně nehájily zájmy České republiky a buď byli nepřítomni, nebo hlasovali PRO přijetí. Poslanci snad ani nevnímají stav Evropské unie, která je na pokraji krachu?! To naši poslanci skutečně už zapomněli na problém Řecka, který byl odsunut za obrovských finančních nákladů, ale který se jednoho dne vrátí zpět?! Proč raději neřeší alianci NATO, která jednoznačně selhala při ochraně hranic před imigranty, kteří se valí a budou valit na celou Evropu? To si nepamatují různé proklamace „knížete“ a podobných mírotvůrců „konečně syrský a ukrajinský lid okusí svobodu a demokracii“? To si opravdu myslí, že zapojení Ukrajiny do EU je pro Evropu výhodné? Nebo pro koho má být tato věc vlastně výhodná? To je možná právě ten klíčový dotaz, kdy odpověď na něj nám je možná účelově tajena.

Ukrajina je země těžce rozvrácená a destabilizovaná po politickém převratu. Nyní se nachází v hlubokém politickém a ekonomickém chaosu. Přijetí této země do EU znamená další snížení ekonomické úrovně a bezpečnosti EU a tím logicky též i českých občanů. Naši poslanci, vláda, vlastně i celá Evropa by spíše měla začít chránit své hranice. Aktivně bojovat proti imigraci a začít spolupracovat s Ruskem, které se aktivně zapojuje do boje proti Islámskému státu (ISIS). Celý problém s imigranty by se zásadně omezil zastavením ISIS v Sýrii a Iráku. Pro mě, coby občana této země, je nepochopitelná současná politika naší vlády i hlasování většiny poslanců, kteří zjevně hájí jiné zájmy než zájmy občanů České republiky.

Petice: http://www.petice24.com/adame_prezidenta_zemana_aby_nepodepsal_asoc_dohodu_s_ukrajinou

Jiří Janeček, předseda OK strany

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama