ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,94. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2011 11:24:20

Unie malých a středních podniků vítá rozhodnutí koalice o sazbách DPH

Unie malých a středních podniků vítá rozhodnutí koalice o sazbách DPH

Unie malých a středních podniků ČR vítá rozhodnutí koaličních stran o sjednocení sazeb DPH pod 20%, resp. na 17,5%.

„Unie malých a středních podniků vítá kompromis vládních špiček na ustálení hladiny sazby DPH na 17,5% a zrušení plánovaných výjimek. Předchozí kritika ze strany podnikatelů nesměřovala směrem k výjimkám. Naopak zde byla obava z pokusů systém obcházet, což by ústilo v daňové úniky,“ říká předseda Unie malých a středních podniků David Šeich. 

„Návrh, který koalice přijala plně korespondoval s názorem, který jsem mj. včera prezentoval v rozhovoru pro Radio Česko. Množina peněz, díky kterým se snížila sazba DPH, je tvořena z úspor zrušených výjimek a samozřejmě financemi z rozpočtu. Pro podnikatele bude tento návrh ulehčením,“ dodává Šeich.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama