Ing. Karla Šlechtová

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.10.2015 16:40:00

Jednání v Betlémě s palestinskou ministryní pro turismus a památky

Jednání v Betlémě s palestinskou ministryní pro turismus a památky

Během své pracovní návštěvy se ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová setkala také s palestinskou ministryní turismu a památek Rulou Ma'ay'a. Část dne pak strávila v hlavním městě betlémského guvernorátu Palestinské samosprávy.

„V rámci diplomatických vztahů považuji jednání za důležité a přínosné. Ráda jsem palestinskou ministryni poznala osobně,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová.


 
Obě ministryně si vzájemně vyměnily zkušenosti s propagací cestovního ruchu. Každá země k propagaci přistupuje jinak a dle svých možností. Ministryně se shodly na tom, že budou hledat koncepty vzájemně spolupráce.
 
Rozvoj cestovního ruchu je jedním z nejlepších způsobů jak vytvářet mosty mezi státy a jednotlivými lidmi. Rula Ma´ay´a je ministryní pro turismus a památky Palestinské nezávislé samosprávy již od roku 2012. Tři turisticky nejnavštěvovanější místa v Palestině jsou Jeruzalém, Betlém a Jericho. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama