Petr Martan

Bez politické příslušnosti
  • SPOZ
  • Čkyně
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.11.2015 17:10:27

Martan (SPO): Islámská migrace a multikulturalismus jako nemoc ducha Evropana

Martan (SPO): Islámská migrace a multikulturalismus jako nemoc ducha Evropana

Výzva Komunity pro duchovní rozvoj, o.p.s. vychází z letitých praktických zkušeností se vznikáním české multikulturnosti, která po r. 2004 přerostla ve fanatickou a totalitní ideologii.

 

Založení výše uvedené obecně prospěšné společnosti ve Čkyni r. 2000 bylo reakcí na vývoj vědomí českých obyvatel, které se vyznačovalo tím, že přibývá lidí, kteří vnímají a věří v existenci duchovního rozměru života a zároveň nepřísluší k žádnému náboženství. Oficiální sčítání lidu nemělo na tyto lidi patřičnou kolonku, proto je zařazuje do kategorie "ateisté", neboť tito lidé většinou nevěří v Boha jako řídící bytost. Jsou multikulturní v tom, že hledají odpovědi na skryté filozofické otázky ve všech kulturách světa a v nich vidí, obdivují a přijímají spiritualitu (to není náboženství), kterou mohou poznat všichni lidé - tedy i "ateisté".

Být český multikulturní občan dříve znamenalo:

- Být českým patriarchou, kterému nestačí jen křesťanské a západní hodnoty, ale hledá odpovědi na filozofické otázky i v jiných kulturách. Nijak neorganizovaní stoupenci se zajímali o všechny filozofie a hledali spiritualitu (to je zkušenost s existencí duchovního rozměru života, která je univerzální všem kulturám).

- "Návrat k přírodě". Tedy zajímat se o nezdegenerované přírodní národy a české původní venkovany; a v nich objevovat, jak se lidé v pře-civilizovaném světě vzdálili přírodě. Stoupenci hnutí odcházeli žít skromně na český venkov a ne do měst a do Evropy.

- Výměna zboží s celým světem, ale přednostně nakupovat to české.

Tak vznikala česká multikulturnost.


Česká multikulturnost se zvrhla na fanatickou ideologii euro-multikulturalismu

Po r. 2004 se v Čechách vylišuje nový prvek: euroobčanství, jako výsledek vlasteneckého vykořenění. Předpokládá odstranění národních kultur Evropy a vznikání "multikulturní rasy". Tato "nová rasa" není nic jiného, než karmické pokračování tzv. "čisté rasy árijského původu".

Čeští vyznavači ideologie euro-multikulturalismu jsou hlavně intelektuálové, kteří mají malou schopnost soužívat s duševně jednoduššími a s méně vzdělanými lidmi. Tato elita je pro neomezený příliv emigrantů z islámských zemí a také se vyznačuje vykořeněním vztahu ke kulturní krajině. Místo hospodářského využívání lesů - chtějí nechat uschnout stovky tisíc hektarů lesů - pro naplnění cílů ochrany přírody a "ideologie divočiny".

Soudobý nevděk za osvobození od nacismu Rudou armádou - je urážka duchovní podstaty 8 700 000 vojáků padlých - také za naši svobodu. Nositeli propagace onoho nevděku jsou často euro-multikulturalisté v ČR.

Ideologii euro-multikulturalismu dále charakterizuje:

- Stárnoucí Evropa potřebuje milióny migrantů, aby udržela ekonomický růst.

- Právo cizinců volit a být volen do místních samospráv (platí v ČR).

- Zřízení úřadu s pravomocí odebírání dětí z rodin bez soudního rozhodnutí, rodičům vlastencům, kteří odmítají výchovu k euro-multikulturalismu.

-Kritizování islámské ideologie se brzy stane trestným činem (usnesení EU omezí svobodu slova).

- Příjímání migrantů je společně řízený projekt fanatických ideologií euro-multikulturalismu a islámu, s cílem rozložit degradující evropskou civilizaci a nakonec ji islamizovat.

Český člověk hlavního proudu odmítá všechna náboženství

a často dodává, že právě ona byla po staletí - a stále jsou - zdrojem válek a násilí ve světě. Roste občanské mínění, že člověk věřící v nějaké náboženství je nebezpečný, protože uznává jen jednu pravdu a nedošel k tomu, že pravda je relativní. K tomu přispívá i víra v islámské náboženství s Koránem, obsahující věty, které se neslučují s Listinou lidských práv. Přicházející migranti jsou všichni věřící v islámské náboženství. Tím jsou silní a nebezpeční.

Neschopnost české většiny vnímat svět multikulturně je nebezpečná

Komunita pro duchovní rozvoj, o.p.s. provozovala ve Čkyni 11 let multikulturní centrum a došla k závěru, že český občan (cca 80%) není schopný multikulturního vnímání světa. Občané sice respektují lidi žijící v odlišném kulturním prostředí, respektují i občany nepřizpůsobivé, ale nechtějí s nimi sdílet společné prostory a ani je financovat.

Taková společnost nemá na to, aby se míchala s jinými národy. Řešením není převýchova českých dětí za vydatné finanční podpory z Bruselu.

Kdo je xenofob?

Je to občan ČR, který se cítí být Euroobčanem a nenávidí jiného, který se cítí být pouze Čechem.


Poučení z historie

Novodobé dějiny českého státu a Evropy ukázaly, že lidé mají malou schopnost soužívat i s lidmi, kteří kulturou a stylem života patří k sobě blízko. Nesnesli se ani Češi a Němci:

- Výsledkem bylo vyhnání Čechů z Československého území Němci r. 1938.

- Výsledkem byla nadřazená německá rasa; holokaust a plánované vyvražďování 5 662 000 lidí, kteří se kulturně lišili.

- Výsledkem bylo vyhnání a odsun 2 423 000 Němců z českého území a Železná opona na státních hranicích.


Zákon příčiny a důsledku (1933-2015)

1. Příčina: Německo jako stát a národ nese karmu (informační zatížení ducha bytostí) za nacistické zločiny. Je to dědictví po předcích, chcete-li dědičný hřích či DNA přenos.

Důsledek: Nevědomé nutkání velkého podílu Němců k odčinění zla svých předků. Zvaní a vítání miliónů migrantů z islámských zemí.


2. Příčina: Kancléř Adolf Hitler, Německo jako nadřazená rasa, nedokončený projekt celoevropské Velkoněmecké říše. Jejich plány na využití muslimů k ovládnutí národů Evropy.

Důsledek: Vznik Evropské unie, kde Německo a kancléřka Merkelová hraje vůdčí úlohu. Jejich ochota k promíchání s muslimy a jejich využití k ovládnutí národů.

Karma nadřazené německé rasy se dnes projevila tak, že téměř všechny manuélní práce v Německu vykonávají jen cizinci. Islámští přistěhovalci budou vždy jen podřadní "nádeníci" a méněcenná rasa, kterou mezi sebe většinoví obyvatelé nepustí. Tím bude posílena rasová nenávist.


Demokracie plodí totalitní ideologie a režimy aneb historie se bude opakovat

Poučeni historií, není těžké dojít k tomu, že se vše bude opakovat znovu a to na základě demokratických rozhodnutí. Zákony o holokaustu vznikaly demokratickým hlasováním v Říšském sněmu a nikdo k tomu poslance nenutil. Byli to intelektuálové, kteří - jako ti dnešní- chtěli jen dobro pro lidstvo Evropy. Proto je potřeba sdělovat lidem z islámských zemí, že sem nemohou přicházet, protože míchání národů nekončí jinak, než násilným odsunem lidí či nějakou formou holokaustu.

Když je lidem nejhůř, tak jim nevadí, že ztratí svobodu - chtějí nastolení pořádku a to ihned (Hitler po r. 1933 udělal pořádek, dal lidem práci a peníze a snad 90% Němců jej mělo rádo). S takovým poznáním není těžké předpovědět, že až si islámští azylanti začnou vynucovat rovnocenná práva s občany Německa (k tomu stačí několik sebevražedných výbuchů na veřejnosti), lidé zcela demokraticky potom zvolí vůdce, který "udělá pořádek". Občany nebude ani tak zajímat, jak to udělá.


Rozdělování na pravici a levici již nestačí: Vlastenci a euro-multikulturalisté

Falešná solidarita, která skončí vyhnáním a novou Železnou oponou

- Přijde doba a Německo vyžene islámské přistěhovalce do okolních zemí a také do Čech.

- Na cestu do Evropy čeká přes 20 miliónů muslimů.

- Lidé z islámských zemí jsou všichni neschopní multikulturního vnímání světa. Mají jen jednu pravdu a tu nikdy nezmění.

- Nepřijmout migranty z islámských zemí je humánnější čin, než naopak. Zamezí se tím budoucímu násilí a deportací obyvatel.

- Vybudování nové Železné opony je nevyhnutelné a to ihned.

Pro její vznik budou na 102 km území Národního parku Šumava vykáceny lesní průseky v bezzásahových zónách. Tam vzniknou zátarasy, přístřešky a další stavby pro ochranu státní hranice. Budou vybudovány silnice podél státní hranice. Bude to karmický důsledek za činy fanatické ideologie divočiny, která způsobila uschnutí lesů Šumavy.

Česká národní kultura je ohrožena multikuralismem - Češi braňte se!

-Hospodářský růst, dotace z EU a otevřené hranice jsou jen povrchní hodnotou.

-Dodávky ropy a plynu z Ruska mají být zcela nahrazeny dodavately z arabských zemí. Nechceme energetickou závislost na totalitních muslimských režimech.


Petr Martan

český multikulturní vlastenec

zakladatel a ředitel Komunity pro duchovní rozvoj, o.p.s.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama