Ing. Petr Vokřál

  • Brno
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2015 11:29:00

Policie se zaměří na okolí brněnské mešity

Policie se zaměří na okolí brněnské mešity

Na budově Nové radnice vlaje černý prapor

Město Brno dnes vyvěsilo na budovu Nové radnice černý prapor jako projev solidarity a lítosti nad tragickými událostmi v Paříži.

"Toto není útok na Paříž, ale na celou Francii, jeden ze symbolů Evropy a jejich hodnot. Chtěl bych vyjádřit soustrast všem obyvatelům Francie, i proto jménem všech Brňanů v pondělí odešlu zprávu se slovy lítosti a solidarity starostovi francouzského Rennes, dlouholetého partnerského města Brna," uvedl primátor Brna Petr Vokřál.

Intenzivnější hlídková činnost policie se zaměří na okolí mešity

Vzhledem k aktuální bezpečnostní situaci je vedení města v kontaktu s Policií ČR, která již v celé republice zvýšila dohled v obchodních centrech a je připravena chránit vytipované veřejné akce s větším počtem účastníků. V Brně se intenzivnější hlídková činnost policie zaměří také okolí zdejší mešity.

Městská policie Brno v souvislosti s pařížskými událostmi a na základě konzultace s primátorem Petrem Vokřálem rozhodla o mírném navýšení výkonu služby v ulicích Brna (do odvolání). Hlídky obdržely instrukce ke zvýšení obezřetnosti v případě jakýchkoli podezřelých okolností. Speciální opatření se prozatím nepřipravují.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama