Kristýna Světlíková

.
  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.11.2015 18:20:18

Pád demokracie, nesmíme nikdy dopustit

Pád demokracie, nesmíme nikdy dopustit

Teroristický útok v Paříži, by pro nás měl být jasným signálem, že už nesmíme dále tolerovat pokusy o zničení naší ideologie.

Tento teroristický útok značí, že už není cesty zpátky... Po tomto činu, by diplomacie měla jít stranou! O okamžitém uzavření Schengenského prostoru, by se již nemělo debatovat, nýbrž konat.

Přes 100 mrtvých, přes 300 lidí v kritickém stavu v nemocnicích. To jsou fakta, ne smyšlená čísla, bohužel.

U jednoho útočníka byl nalezen uprchlický pas z Řecka. Vážně tleskám větám, že od uprchlíků nám nic nehrozí. Chápu, je pěkné někomu pomoci a já věřím, že mezi uprchlíky jsou i poctiví a hodní lidé, ale i "schovaní" útočníci IS. Tak si vyberte, přijmeme tisíce uprchlíků a budeme tím riskovat bezpečnost nás všech, budeme riskovat svou vlast, naši Evropu?!

Vyjádření Polska, že po tomto teroristickém útoku, říká "NE" kvótám pro přijímaní uprchlíků z muslimských zemí je už trochu zbytečné. Své NE, si Polsko mělo rozmyslet dříve, než se odhlasovaly kvóty v Evropském parlamentu. Že nastane to, co nastalo, se dalo velmi dobře předpokládat.

Noc ze 13. na 14. listopadu 2015 se do našich pamětí definitivně zapíše, stejně tak, jako 11. září 2001.

Ale i po tom všem, se nesmíme nechat zastrašit a bojovat za demokracii. Pád této ideologie nesmíme nikdy dopustit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama