Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2015 21:26:07

Proč opravdu nepřijela Mogheriniová a kdy přijede s omluvou?

Proč opravdu nepřijela Mogheriniová a kdy přijede s omluvou?

Dva atentátníci od pařížského stadionu přišli s běženci přes Řecko před pár týdny. V Řecku se registrovali mezi běženci. V pátek to uvedl prokurátor.

Nelze se jí divit. Každý normální člověk na jejím místě by se také styděl, ta zpráva je jasná: "Dva atentátníci od pařížského stadionu přišli s běženci přes Řecko před pár týdny. V Řecku se registrovali mezi běženci. V pátek to uvedl prokurátor.". Doufejme, že francouzského pana prokurátora kvůli této zprávě nevyhodí z funkce (vím o čem mluvím, již jsem si to několikrát prožil na vlastní kůži) proto, že v rozporu s politikou Bruselu, přímo spojil, jako schopný a objektivní vyšetřovatel, teroristy s tzv. běženci.

Tato zpráva je těžkou ranou ješitnosti všech neschopných bruselských politiků, včetně paní Mogheriniové. Těch politiků, kteří označují realistické a inteligentní politiky typu pana premiéra Orbána, prezidenta Zemana a další, kteří nejsou politicky korektní (česky se říká, že nelžou) za xenofoby, rasisty a pod.  

Pokud  někoho urážím a v přímém přenosu se ukáže, že dotyčný měl pravdu a tzv. běženci (česky se většině z nich říká přistěhovalci) jsou bezpečnostním rizikem, protože se mezi nimi schovávají teroristé, pak je normální chybu uznat a omluvit se.

To, že pravdu měli tzv. "východoevropští" politici, je pro bruselské politické "hvězdy" o to horší a zjevně asi i ponižující. Přesto, či právě proto, by paní Mogheriniová neměla váhat s omluvou, protože není hanbou přiznat chybu. Hanbou je se tvářit, že chyba se nestala. Pouze dospělý člověk a opravdový politik je schopen přiznat chybu a omluvit se.

To, že paní  Mogheriniová je skutečným politikem a ne pouze "bruselským politikem", poznáme, až přijede s omluvou za panem prezidentem Zemanem a také, až paní Mogheriniová začne něco skutečného dělat pro, alespoň dodatečnou a částečnou, eliminaci fatální chyby paní Merkelové..........  

  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama