ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.12.2015 20:38:58

Praha se stala lacinou prostitutkou v rukách impotentních aktivistů

Praha se stala lacinou prostitutkou v rukách impotentních aktivistů

Současná situace jasně ukazuje, že Praha se více jak pět let nepohnula o krok vpřed a nachází se v agónii, kterou má dle posledních informací zastavit podpora pražských komunistů.

Už vláda předchozího primátora Hudečka, který se ve funkci teprve učil jakou linkou tramvaje se dostat do úřadu jasně ukázala, že lidé kteří nemají osobní vztah k městu, kterému z leknutí vládnou v kombinaci s neznalostí, pouze škodí a dokonce může ohrozit bezpečnost města. Jeho experimenty a spolupráce s aktivisty, vyústila k bláznivým nápadům jako uzavírat pro cyklisty důležité komunikační tepny hlavního města. V období posledních povodní v roce 2013 se ukázala absolutní neschopnost krizového řízení města. On osobně  organizačně zklamal, ignoroval povodňový řád, jeho limit pro stavbu barier bagatelizoval a tvrdil, že je předimenzovaný. Odmítal stavět protipovodňové zábrany a to i přes opakované urgence postižených oblastí Prahy. Zavřel nesmyslně všechny školy a školky i v místech položených vysoko nad Vltavou a tak mnozí rodiče tam, kde žádná voda nehrozí. Ve svých prohlášeních se opakovaně vymlouval na minulé vedení Prahy.

Mohl bych zde psát o nedokončeném projektu pražské Náplavky, chaotické a nekoncepční vedení městské policie. Za svůj hlavní osobní úkol primátor vždy považoval nový územní plán. "Metropolitní plán připravujeme, finalizujeme stavební předpisy a strategický plán". Vyhlašoval nekompromisní tažení proti nepoctivým taxikářům, do celého divadla zapadl I jeho nápad s výstavbou 350 metrů dlouhých schodů s převýšením 37 metrů, které měly ulevit stanici metra I. P. Pavlova. Měly jezdit z Nuslí na Vyšehrad. Nic z toho se nepodařilo.

Jestli primátor Hudeček v plné kráse předvedl diletantismus, chaotičnost a neschopnost cokoli organizovat a řídit, tak současné vedení města, které do funkce primátora dokázalo zvolit profesionální zelenou aktivistku z Bratislavy Krnáčovou, která byla třetí náhradnicí v pražské koblihové straně po Kaslovi a podnikatelce Martině Schopperové. Současné vedení předvádí šarádu, kterou Praha nezažila více jak 25 let. Za rok ve funkci slavnostně otevřela a dala do provozu projekty, které jsou starší více jak desetkrát, než její občanství České republiky a nemá na jejich realizace sebemenší podíl. V době bezpečnostního rizika, tak místo řešení rapidního poklesu počtu strážníků, raději zrušila slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Její komunikace směrem k veřejnosti připomíná poslední dny jiného Slováka, který se jmenoval Gustav Husák a mimo novoroční projevy o něm nikdo nic nevěděl. Jak se v posledním týdnu ukázalo, tak komunisté současnému vedení vlastně nevadí.

Od korýtek se současným impotentním "vládcům" Prahy nechce, a tak jim poprvé v novodobé historii budou záda u žlabů přidržovat straničtí následníci zmíněného prezidenta Husáka, které dnes vede údajně osoba ženského pohlaví soudružka Semelová, která schvaluje vraždu Milady Horákové, recituje nad hrobem Klementa Gottwalda a podobné perverznosti s hořkou vůní padesátých let dvacátého století.

Posledních deset let můžeme v Praze sledovat morální I odborná selhání velkých politických stran. Experimenty jako Věci Veřejné nebo Babišovo ANO bylo díky finančnímu zázemí schopno na dovést na pocukrovaných saních na magistrát nebo jiné radnice klidně i Mickey Mouse. Je dostatečný čas do dalších voleb, proto jsme v Praze začali sjednocovat rozumná občanská sdružení, lokální strany, osobnosti se vztahem k hlavnímu městu. Proto dnes na prvním setkání přípravného týmu, bylo rozhodnuto o vzniku koaličního subjektu s názvem PATRIOTI PRO PRAHU, které povede bývalý profesionální hasič, patriot, p, předseda unie bezpečnostních složek Bc. Jiří Vítek.

Jiří Janeček, radní hlavního města Prahy a poslanec Parlamentu ČR do roku 2010
předseda OK strany, člen přípravného výboru PATRIOTI PRO PRAHU

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama