Žarko Jovanovič

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2015 13:27:12

Porážka Marine Le Pen, politici se predčasně radují, patrioté skřípou zuby

Porážka Marine Le Pen, politici se predčasně radují, patrioté skřípou zuby

Včerejší porážka FN Marie Le Pen v druhém kole regionálních-krajských voleb ve Francii je základem budoucího vítězství všech, kteří usilují o změnu a proměnu divadla pro voliče, nazývajícího politická scéna, ve skutečnou arénu, prosazující zájmy země

 Porážka Marine Le Pen je základem budoucího vítězství.
Včerejší porážka FN Marie Le Pen v druhém kole regionálních-krajských voleb ve Francii je základem budoucího vítězství všech, kteří usilují o reálnou změnu a proměnu divadla pro voliče, nazývajícího politická scéna, ve skutečnou arénu, prosazující zájmy země a jejích voličů.
 Zákledem pro budoucí vítězství není porážka jako taková, ale hlavně důvody proč a forma jak jí bylo dosaženo. Opět se prokázalo, že současní hráči nebojují proti svým soupeřům, které znají abvědí co očekávat a fakticky jsou s nimi ve shodě, ale skutečným nepřítelem všech, je každý nový, který usiluje o změnu. Každý vetřelec, který nerespektuje dlouholetá pravidla politikaření, toho je třeba si podrobit a nebo nelítostně zlikvidovat.
Věřím, že v příštích volbách FN Marine Le Pen určitě zvítězí, dnešních skoro 30% hlasů není málo. Věřím, že příště se ale na její stranu přidá i většina těch, kteří sice 100% nesouhlasí s jejím programem nebo mají proti ní jiné výhrady, ale na tuhle trapnou frašku o politickém soupeření, svobodném střetávání se názorů a prosazování zájmu voličů se již nechtějí podílet a dokonce ani se jen pasívně koukat.
Takže vstříc budoucímu vítězství patriotů.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama