Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2015 21:54:25

Migranti vs. uprchlíci, aneb jak politicky korektně zamlžit pravdu.

Migranti vs. uprchlíci, aneb jak politicky korektně zamlžit pravdu.

2015-12-19 Sobotka: Vydírání odebráním fondů kvůli migrantům je nepřijatelné

Pan premiér se snaží být politicky korektní, jako ostatně vždy. Možná by ale někdy mohl začít nazývat věci pravými jmény. Jeho PR článek "Vydírání odebráním fondů kvůli migrantům je nepřijatelné" v dnešním Právu je třeba velmi pečlivě přečíst a vše je politicky křišťálově průhledné:

Proč nabádá pan premiér v článku "Vydírání odebráním fondů kvůli migrantům je nepřijatelné" naše ústavní činitele aby rozlišovali mezi uprchlíky a teroristy, když sám nejlépe ví (nebo měl by vědět, když má podřízeny jak tajné služby, tak i ostatní složky), že ani v ČR  ani v Německu není vůbec žádný problém uprchlíky.

Uprchlíků je v Německu maximálně několik set, ale imigrantů tam mají přes milion a mezi nimi je x% bojovníků Islámského státu (politicky korektní je zatajit kolik teroristů, aby se občané tolik nebáli). A u nás v ČR, resp. ve V4, také v nejbližších několika letech nehrozí žádný problém s uprchlíky (snad až za několik let, až do ČR a V4 budou utíkat nemuslimští Němci....).

Velké problémy ČR, nyní a v nejbližších letech, hrozí pouze od imigrantů přesunutých jejich hostiteli (resp. těmi, kteří si je pozvali) z jiných zemí umírající EU (z tzv. minischengenu, jak rozbíječi Schengenu nazývají již své budoucí islámské soustátí), kde určité % islámských bojovníků, dle neúprosných zákonů statistiky, prostě bude...... 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama