Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2015 21:00:51

Kvalitní analýza ekonoma Kohouta, ale stále velmi laskavá vůči paní Merkelové

Kvalitní analýza ekonoma Kohouta, ale stále velmi laskavá vůči paní Merkelové

Levicový extremismus Bruselu + radikalizace denacifikovaného Německa + úředně nařízené ignorování zločinů imigrantů + ...= příprava vzniku 4. říše?

       Levicový extrémismus paní Merkelové a dalších politiků EU si zaslouží hlubší analýzu zejména z pohledu věcí příštích. Není to náhodou cílená příprava na změnu? Aby se léta usilovně denacifikovaný německý národ, který se již začal tvářit (viz. např. zákony na zákaz použití Bundesweru v zahraničí, které se trochu rozvolnily až "díky" Afganistánu) jako absolutní mezinárodní pacifista, opět radikálně změnil?

       Logicky přece musí tlak na nedodržování zákonů a nucenou toleranci zločinů páchaných muslimy a dalšími imigranty vadit všem Němcům, kteří  ještě nezapomněli, co znamená slovo "ordnung". Krádeže a odcházení "národních hostů" (termín používaný ve čtyřicátých letech by mohl být velmi příhodným) z obchodů bez placení po "nákupu", němečtí obchodníci se skřípáním zubů a za občasnou kompenzaci ze strany radnice ještě možná "překousnou".

      Pokud ale německá policie nesmí vyšetřovat a je snaha schovávat a omlouvat závažnou trestnou činnost (např. znásilnění, byť méněhodnotné osoby, t.j ženy, navíc bílé ženy a nevěřící, nemající vlastně právo na život, může pouze osoba mdlého rozumu "schovávat" za multikulturní genetické obohacení...), jak dlouho to postižení němečtí občané budou tolerovat??   

      Vypálené ubytovny jsou zase projevem krajní pravice a jejich množství svědčí o aktivizaci krajní pravice dle zákona "akce a reakce". Má snad za cíl nynější ultralevicová politika kancléřky Merkelové, včetně potlačování a dehonestování demokratické opozice, natolik radikalizovat Němce, že umožní vznik 4. říše? V Německu se přechýlení z ultralevého na ultrapravé již úspěšně povedlo a vznikla 3. říše, která ve čtyřicátých letech málem zničila Evropu.  

       Neměla by V4 konečně zpozornět a začít konat, např. společná ochrana vnějších hranic V4,....???

       Poznámka k obrázku: Z politické satiry letošního léta (nesuďme vkus či nevkus autora) doslova mrazí, pokud si čtenář uvědomí výše uvedené souvislosti a z toho plynoucí rizika pro Evropu.....  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama