ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.12.2015 9:13:00

Oceňuji osobní angažovanost premiéra

Oceňuji osobní angažovanost premiéra

Na karvinské radnici se sešel s primátorem města Tomášem Hanzlem, hejtmanem kraje Miroslavem Novákem a starosty a primátory Frýdku-Místku, Havířova a Orlové.

„Cením si osobního přístupu předsedy vlády i ministrů, kteří se snaží najít řešení nelehké situace, která náš region brzy čeká,“ řekl primátor Tomáš Hanzel.

Předsedy vlády Bohuslav Sobotka strávil část odpoledne v Karviné a s primátorem města Tomášem Hanzlem, hejtmanem Miroslavem Novákem a primátory a starosty dotčených měst probral možná řešení těžké situace v OKD, kterou čeká už brzy řada restriktivních opatření. „Konečně vláda řeší to, na co my upozorňujeme už léta. Premiér nám slíbil nasadit všechna možná opatření tak, aby útlum těžby byl řízený, postupný, aby nedošlo ke skokovému nárůstu nezaměstnanosti a aby to náš region bolelo co nejméně. Jde o lidi, o jejich rodiny a jejich živobytí,“ komentoval dnešní jednání primátor Karviné Hanzel. Předseda vlády odjel z Karviné k jednáním s místními úřady práce a zástupci krajské tripartity.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama