Jiří štibic

Ksčm
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2016 16:16:14

Ptám se kam jsme to dopracovali ?!

Ptám se kam jsme to dopracovali ?!

Ptám se kam jsme to dopracovali ?!

Vítám vás všechny v novém roce
vážený spoluobčané naší vlasti,prosím zastavte se nad tímto článkem a přečtěte si ho prosím.rozhodl jsem se rozepsat nad dnešní dobou kam jsme to dopracovali téměř za 26 let demokracie,demokracie ? a ted si položte otázku žijeme v době Demokracie ? ne ! žijeme v době tvrdého Kapitalismu !,já osobně a ne jen já si představuji Demokracii trochu jinak.stačí se jet podívat do soudednho Rakouska nebo Německa,platy dělníků třikrát vyšší než u nás,jednají ze zaměstnanci na úrovni protože si jich váží ! boužel v česku si moc dělnické třídy neváží a to je chyba .zvláště pak lidí v obchodech.ale co by jsme dělali kdyby nebylo dělníků nad tímto se zamyslete než je budete odsuzovat !,kdo by nám postavil dům ? opravil koupelnu? nebo spravil pračku atd.
Kultura po roce 89!naše kultura která tu byla před rokem 89 je ztracena,opravdu dobří  herci a herečky zemřeli kteřím jsme mohli říct páni herci.takové už v dnešní době už opravdu nenajdeme například Miloš Kopecký,Vladimír Menšík nebo Jiřina Jirásková takové osobnosti už nikdy nikdo nenahradí.co se natočilo skvělých seriálů a komedií za minulého režimu a estrád no řekněte sami takové Televarieté s Bohdalovou a Dvořákem to nemělo chybu nebo socialistické silvestry další bomba !aspoň že máme archiv kde jsou všechny tyto skvělé seriály filmy a estrády z dob socialimus uchované.
dalším bodem čemu se chci věnovat je:jednání ze zaměstnanci hlavně pak na pracovišti v obchodechpřed rokem 89
jsme neměli v česku ani na Slovensku žádné Obchodní Centra a Hypermarkety a další vymoženosti Kapitalismu a také jsme žili !,i jsme přežili to že přes víkend bylo v obchodech zavřeno a myslím si že by jsme to přežili i dnes .prodavačky a prodavačky v těchto Hypermarketech jsou otroci dnešní doby a kapitalismu.dělají za podřanou mzdu čelí šikaně od Manažérů a také často boužel od zákazníků.dělají od nevidím do nevidím at je víkend nebo svátek mají směny i do 22 hodin večer .co pak mají s toho dne ? nic !.to za minulého režimu nebylo jelikož nebyla žádná nákupní centra a už vůbec která by patřila západu.byli sámošky které fungovali do 18:00 hodin  a stačilo to až až muselo !,a k zaměstnancům se vedení těchto sámošek jednalo slušně a ochotně a ne jako dnes že jsou schopný vám dát pomalu pleny když sedíte na pokladně,aby jste nemuseli chodit na wc.co to je za dobu ? a ta směšná mzda k tomu ! prodavačka je ráda když má za měsíc dvanáct tisíc v jednom nejmenovaném obchodě nabízejí nástupní mzdu dvanáct tisíc hrubého a směny od nevidím do nevidím to je výsmech že ?!
jak má člověk v dnešní době vyjít s dvanácti tisíci ?nedokážu si představit když je někdo samoživitel a má s této směšné mzdy hradit nájemné inkaso,potřeby pro díte jídlo atd atd to je nemožné !.pak se nesmíme divit že jsou české domácnosti tak zadlužené ! není se čemu divit když mají takto směšný plat že si musí brát půjčky na základní potřeby aby přežili a nějak přežili .je to ostuda a víte koho ? no samozřejmě že státu !
důchodci kradou v obchodech !ano je to boužel tak:
,celý život pracovali platili si sociální a zdravotní a na stará kolena,když si mají užívat stáří cestovat a odpočívat ,tak je vše naopak řeší zda budou mít vůbec na nájemné ,a nebo jestli si koupí jídlo a nebo léky ! to je ostuda že? a koho opět jen a jen státu !
a na závěr také jste tak znechucení s této doby ? ano ?:
tak něco proto dělejme!nestačí totiž si jen ponadávat s přáteli nebo se sousedkou v obchodě nebo v autobuse,jak je vše hrozné ale chce to aby se něco začalo proto dělat ! aby to tak nebylo ! stávky ! demonstrace manifestace atd atd !
jak je možné že v Německu pohrozili že sníží platy zaměstnancům drah ,a oni okamžitě reagovali stávkou a dopadlo to tak že jim platy nesníží a naopak jim ještě přidají.
tak dělejme také něcoJirka štibic Ksčm.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama