Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2016 1:10:09

Pozitivní zpráva pro ČR: Čeští politici se zajímají o vzdělávání českých dětí

Pozitivní zpráva pro ČR: Čeští politici se zajímají o vzdělávání českých dětí

ministři a krajští hejtmané podporují vzdělávání českých dětí formou školních soutěží ve finanční gramotnosti, zdravém životním stylu a bezpečnosti: - 7. ročník "Finanční gramotnost", 6. r. "SAPERE- vědět, jak žít" a 1.r. "Tuta Via Vitae"

Dobrá zpráva pro budoucnost ČR:

Celkem 487.324 žáků základních a středních škol již soutěžilo ve třech celostátních školních soutěžích. Záštitu nad soutěžemi převzali, kromě již tradiční podpory guvernéra ČNB pana Singera, převzali: místopředseda Senátu pan Škromach, ministr zdravotnictví pan Němeček, ministr průmyslu pan Mládek, náměstek ministryně MŠMT pan Fidrmuc a páni hejtmané krajů Jihočeského, Karlovarského, Libereckého, Moravskoslezského, Pardubického, Plzeňského, Středočeského, Ústeckého a Vysočiny. A pozadu nezůstala ani Praha- paní primátorka i pan 1.náměstek převzali záštity. 

V prosinci  2015 skončila školní kola těchto 3 celostátních soutěží, nyní probíhají okresní, od 22.2. do 31.3. krajská kola. Celorepubliková finále soutěží se konají v Praze v klášteře Emauzy: 

26.4.  Finanční gramotnost- prevence předlužení, ochrana spotřebitelů....

27.4.  SAPERE- vědět, jak žít-  zdravý životní styl včetně zdravého výživy jako součást programu Zdraví 2020... 

28. 4. Tuta Via Vitae - bezpečnost, hasiči, krizové situace,....    

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama