Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2016 13:48:00

Ministryně Valachová navštívila kraj Vysočina

Ministryně Valachová navštívila kraj Vysočina

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová v rámci svých výjezdů do regionů navštívila také Kraj Vysočina. Zavítala zde do Základní speciální a Praktické školy Jihlava a na Gymnázium Jihlava.

 Kromě pedagogů a žáků ministryně Valachová diskutovala také s radními Kraje Vysočina, a to zejména na témata profesního růstu pedagogů, společného vzdělávání, podpory technického vzdělávání, a s tím souvisejícího pilotního projektu Kraje Vysočina k Roku řemesel 2016. Představitele regionu, pedagogy i žáky ministryně Valachová informovala také o současných aktivitách a záměrech MŠMT, stejně jako o možné podpoře a spolupráci.

V rámci výjezdu zavítala ministryně se svým týmem také do Základní školy Okříšky a Střední průmyslové školy v Třebíči.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama