Ing. Václav Zemek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2011 16:14:50

Personální politika ministra Chalupy je zcela nepřijatelná

Personální politika ministra Chalupy je zcela nepřijatelná

Reakce na informace o odchodu Rút Bízkové z ministerstva životního prostředí.

Sociální demokracie považuje zprávu o odchodu náměstkyně Rut Bízkové z ministerstva životního prostředí za závažnou s tím, že z ministerstva odchází další zkušená odbornice, která v minulosti tento resort vedla. Jsem přesvědčen, že je to v důsledku dlouhodobé špatné personální politiky a špatné vnitřní komunikace ministerstva životního prostředí. Další pokračování této praxe je pro ČSSD nepřijatelné.

Sociální demokracie jako nejsilnější opoziční strana bude proto po ministrovi Chalupovi chtít v nejbližší době vysvětlení této situace. Budu v této věci ministra Chalupu zároveň interpelovat s tím, aby sdělil, jak hodlá personálně zajistit falší fungování ministerstva. Odchod Rut Bízkové je totiž dalším oslabení odborného zázemí MŽP.

Václav Zemek, stínový ministr životního prostředí za ČSSD
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama