Mgr. Jan Paparega

  • BPP
  • Most
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.02.2016 12:12:00

Věřím, že když stát investuje do projektové přípravy, tak...

Věřím, že když stát investuje do projektové přípravy, tak...

Bezpečnostní rada státu uložila ministrovi dopravy aktualizovat projekt na rozšíření silnice mezi Mostem a Litvínovem.

Stát reálně uvažuje o zkapacitnění silnice mezi Mostem a Litvínovem, které město Most požaduje už několik let. Bezpečnostní rada státu, která se sešla 17. února, uložila ministru dopravy, aby zajistil úpravu projektu pro rozšíření komunikace na čtyřpruh mezi oběma městy tak, aby takto dokumentace odpovídala dnes platným normám a požadavkům silničního provozu.

„Je to pozitivní zpráva a chci věřit, že když stát investuje do projektové přípravy, že také v rozumném čase zajistí i realizaci rozšíření silnice mezi Mostem a Litvínovem, protože je to otázka nejen dopravní, ale především bezpečnostní,“ komentuje situaci primátor Mostu Jan Paparega.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama