PhDr. Matěj Stropnický

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2016 14:27:00

Kliniku nedáme

Kliniku nedáme

Svoláváme mimořádné zastupitelstvo městské části, které se tudíž bude konat do patnácti dnů. Kliniku nedáme.

„Žižkovský stavební úřad zničehonic po roce hledání našel kolaudační výměr pro Kliniku a je to kupodivu zdravotní středisko. Zničehonic den poté, co starostka Hujová z TOP09 poslala se souhlasem ČSSD a ODS dopis vládě o bojůvkách pravicového a levicového extremismu, které se zde prý střetávají a ohrožují pokojné obyvatelstvo. Zničehonic čtrnáct dní před vypršením podnájemní smlouvy sociálního centra se státem. A pronajímatel, Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, hned zareagoval: zničehonic smlouvu nechce prodloužit.

Náhody miluju. Tohle je však zcela evidentní zásah samosprávy do výkonu státní správy, proto svoláváme mimořádné zastupitelstvo městské části, které se tudíž bude konat do patnácti dnů. Kliniku nedáme,“ uvedl předseda Strany zelených Matěj Stropnický.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama