ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.02.2016 22:32:36

Zastupitelé schválili investice za více než čtvrt miliardy

Zastupitelé schválili investice za více než čtvrt miliardy

Stovky milionů korun do oblasti školství, zdravotnictví či sociálních služeb rozdělili ve čtvrtek 18. února 2016 krajští zastupitelé. A to napříč celým krajem.


„Krajské zastupitelstvo schválilo rozdělení finančních prostředků na investice. Vedle již dříve schválených zhruba 111 milionů korun z vlastních prostředků Jihomoravského kraje do dopravní infrastruktury jsme dnes rozdělili 67 milionů v oblasti školství, 132 milionů korun v oblasti zdravotnictví, 47 milionů v oblasti sociálních služeb, 3,7 milionu korun v oblasti regionálního rozvoje, konkrétně pro brněnské VIDA centrum, a 13,5 milionu korun na přebudování trafostanic v různých typech našich příspěvkových organizací,“ uvedl hejtman Michal Hašek s tím, že celkem jde o 263 milionů korun.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama