Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2011 11:00:00

Nečas by měl ihned řešit Bártovu korupční aféru

Nečas by měl ihned řešit Bártovu korupční aféru

Očekáváme, že předseda vlády této země bude vyžadovat dostatečně věrohodné vysvětlení, které rozptýlí veškeré pochybnosti o poměrech ve vládní straně Věci veřejné.

Výzva přípravného výboru SUVERENITY – Bloku Jany Bobošíkové (SBB) předsedovi vlády České republiky RNDr. Petru Nečasovi

Přípravný výbor SBB vyzývá premiéra ČR, aby okamžitě požádal ministra dopravy JUDr. Víta Bártu (VV) o vysvětlení výroků poslance Věcí veřejných Mgr. Jaroslava Škárky (VV), výkonného místopředsedy Věcí veřejných, že ho Vít Bárta uplácel proto, aby zachoval loajalitu a mlčení o stranickém financování. Takový výrok od druhého nejvýše postaveného představitele této strany vyvolává podezření, že financování Věcí veřejných bylo a zřejmě i nadále je založeno na korupci a úplatkářství.

Proto očekáváme, že jako předseda vlády této země budete vyžadovat dostatečně věrohodné vysvětlení, které rozptýlí veškeré pochybnosti o poměrech ve vládní straně Věci veřejné. Pokud se tak nestane, žádáme Vás, pane premiére, abyste Víta Bártu neprodleně odvolal z vládní funkce. Pokud nezačnete údajnou korupci uvnitř VV okamžitě řešit, pak Vaše vláda, která sama sebe nazvala vládou „protikorupční“, ztratí poslední zbytky věrohodnosti.

Důrazně Vás žádáme, pane premiére, abyste si uvědomil, že Vaše vláda provázena řadou korupčních afér nahlodává víru občanů České republiky v samotnou podstatu demokracie. Upozorňujeme rovněž, že na základě prokázané, penězi nakoupené „loajality“, se musely v České republice opakovat několikery volby, protože Ústavní soud ČR rozhodl, že demokratický proces nelze pojímat obchodnětržním způsobem.

Za přípravný výbor Suverenity:

Ing. Jana BOBOŠÍKOVÁ
předsedkyně přípravného výboru

Mgr. Jana VOLFOVÁ
místopředsedkyně přípravného výboru
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama