Milan Vojta, MBA, M.A.

  • ANO 2011
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.02.2016 21:36:49

Lichtenštejnský princ v Břeclavi: Pivo a propagace města

Lichtenštejnský princ v Břeclavi: Pivo a propagace města

Princ Wolfgang z Lichtenštejnu v doprovodu ředitelky agentury Czechtourism pro Rakousko a Švýcarsko Yvette Polasek navštívil včera břeclavskou radnici, Lichtenštejnský dům, jehož je patronem, ale také Zámecký pivovar Břeclav.

Delegaci doprovázel místostarosta Milan Vojta, ale i břeclavský historik Miroslav Geršic.

Nejvíce na prince zapůsobila prohlídka pivovaru. Břeclavské pivo si pochvaloval, nešetřil však chválou ani na zdařilou rekonstrukci pivovaru, díky které se po letech podařilo navázat na mnohasetletou tradici vaření piva v našem městě. Z rukou majitele pivovaru Radka Horáka si navíc odnesl pivní speciál, který kromě něj obdržel pouze prezident České republiky.

Kromě toho princ při setkání s místostarostou Milanem Vojtou a ředitelem příspěvkové organizace Tereza Dymo Piškulou převzal patronaci nad Otevíráním Lichtenštejnských stezek, které letos 21. května uspořádá právě Tereza. Hlavním tématem návštěvy byla podpora rozvoje cestovního ruchu, ale také přeshraniční propagace Břeclavi. Delegaci doprovázel i břeclavský historik Miroslav Geršic.

„Díky Princi Wolfgangovi i přítomnosti rakouské ředitelky Czechtourismu jsme učinili reálné kroky k podpoře turismu v Břeclavi. Domlouvali jsme se na propagaci města a možné prezentaci miniatur staveb Lednicko-valtického areálu na půdě některých lichtenštejnských památek v Rakousku, na propagaci v rámci českých dní, na návštěvě rakouských novinářů v Břeclavi, ale také na zahrnutí Břeclavi do nabídek turistických operátorů nebo spolupráci s rakouskými drahami. Většinu těchto kroků můžeme realizovat ještě letos,“ uvedl místostarosta Milan Vojta.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama