PhDr., Mgr. Vítězslav Štefl, Ph.D.

  • SOCDEM
  • Velké Březno
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2016 11:29:56

Setkání firem a dodavatelů vybavení ROP

Setkání firem a dodavatelů vybavení ROP

Setkání firem a dodavatelů vybavení ROP na naší škole

  V letošním školním roce bylo uvedeno do výuky další vybavení školy získané z projektu ROP severozápad. Novým vybavením, tentokrát na středisku výuky U Panského dvora, se nyní může pochlubit obor Stavebnictví naší průmyslové školy a obory Strojní mechanik, Obráběč kovů, Elektrikář, Mechanik seřizovač a obory autoopravárenské. Při této příležitosti jsme uspořádali setkání firem, které vybavení dodaly a firem, s nimiž škola úzce spolupracuje hlavně při realizaci odborného výcviku na jejich pracovištích. Za dodavatele byly přítomny firmy BOUKAL Stroje a nářadí, HELAGO, ITAX PRECISION, PRAMET, 3E PRAHA ENGINEERING a MITERAL. Za spolupracujující firmy pak Kolbenschmidt, Volvo Truck, Scania, KROYS Truckcentrum, Česká betonářská společnost a S. & W. Automobily.

Na úvod představil ředitel školy vyučované obory a hlavní záměry ve výuce. Ve druhé části představily firmy svůj program, jejich zástupci potvrdili další spolupráci a hlavně zdůraznili potřebu nových odborníků v technických oborech. V diskuzi se konkretizovaly nápady na další spolupráci. V poslední části setkání se uskutečnila prohlídka vybavení v dílnách a odborných učebnách s ukázkou použití vybavení ve výuce
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama