Ing. Jaroslav Bradáč

  • Skalná
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2016 23:57:29

Prezident Zeman dostal darem svůj husitský palcát.

Prezident  Zeman dostal darem svůj husitský palcát.

Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme....

Při návštěvě Karlovarského kraje, si prezident M. Zeman našel ve svém velmi náročném programu i krátký  čas, na setkání se svými přáteli a podporovateli z Karlovarského kraje.

 Při této příležitosti mu byl předán jako osobní dar ,model, replika historického palcátu, který pro něj , podle obrázku skutečného nálezu palcátu z husitských dob,  zhotovili řemeslníci z  Chebska. Panu prezidentovi bylo vysvětleno, že se jedná o model přibližně ve skutečné velikosti, a na rozdíl od znehodnoceného samopalu, který dostal dříve, je tento model palcátu naprosto „funkční“. Takže je možné si tento „nástroj“, případně, vzít tu do Parlamentu, tu  na zasedání vlády.  

Na podložce palcátu, kromě věnování, je nápis z prezidenské standarty  “PRAVDA VÍTĚZÍ“. Jenže, podle názoru nejen prezidentových přátel, ale i mnoha občanů, PRAVDA  ke svému vítězství potřebuje občas  i ten „palcát“.

 Je však také pravda, že ani zeman z Trocnova, hejtman Jan Žižka, svým palcátem nemlátil přímo do hlav nepřátel. Spíš ho používal, jako pomůcku, k řízení obrany před nepřáteli země České.  Pokud ten svůj palcát bude Zeman z Vysočiny používat obdobným způsobem, co nejdéle to půjde, samozřejmě obrazně, v zájmu občanů republiky České, pak  splní bohatě svůj účel.

Bohužel, i svým přátelům a podporovatelům z SPO Karlovarského kraje, na otázku, zda bude znovu kandidovat ve druhém funkčním období,  odpověděl  pan prezident  naprosto stejně. „Rozhodnu se,  a řeknu vám to přesně za rok. V březnu 2017“.  

                                                 Ing.Jaroslav Bradáč, místopředseda SPO Karlovarského kraje.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama