Ing. Alois Sečkár

Volby za námi, práce před námi...
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.03.2016 10:49:18

Zákon musí platit i pro squattery

Zákon musí platit i pro squattery

Podle včerejších informací plánují magistrátní zastupitelé za ČSSD přesun "Kliniky" ze Žižkova k nám na Budějovickou. Nesouhlasím.

 Už se těšíte na novou michelskou Kliniku? Já pořád doufám, že je to nějaký špatný vtip, předčasný apríl nebo něco takového.

Poté, co si svoje užil Žižkov a Praha 3, plánuje pražská ČSSD za podpory dalších zastupitelů včetně primátorky Krnáčové přesun squatterů nelegálně obývajících "Kliniku" do nových prostor - bývalé školky u nás v Praze 4 kousek od Budějovické. Obyvatelé tamního sídliště jsou jistě už teď nadšením bez sebe.

Pokud vedení města tento šílený nápad schválí, rozhodně to nehodlám přejít mlčením, a vyzývám naši radnici, aby nemlčela rovněž. Místo aby zástupci Kliniky sháněli mezi sympatizanty finanční prostředky, díky kterým by si mohli nějaký objekt řádně koupit či pronajmout, vytvářejí nemístný nátlak na zastupitele, kteří jim jdou ostudně na ruku. Pochyby, obavy a rozhořčení v mnohých občanech navíc vzbuzuje samotná činnost centra a osoby s ním spojené. Zeptá se někdo na názor lidí, kteří budou bydlet nejblíž?

Doba je vskutku podivná. Antisystémoví squatteři hledají zastání v systému - a systém jim ho ochotně poskytuje. Jaký další důkaz o destrukci našeho právního státu je ještě potřeba?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama