ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2016 8:44:08

Jihomoravská delegace navštívila Norimberk a Brusel

Jihomoravská delegace navštívila Norimberk a Brusel

Navázat spolupráci v oblasti kultury, vzdělávání a sociální oblasti měla za cíl delegace Jihomoravského kraje, která v uplynulých dnech (24. – 27. února 2016) zamířila na pracovní cestu do Norimberku a Bruselu.

 



Cestu po Středních Frankách zahájili náměstek hejtmana Roman Celý spolu s radním Antonínem Tesaříkem návštěvou honorárního konzulátu v Norimberku, kde je přijal konzul Hans-Peter Schmidt.

Následně Roman Celý a Antonín Tesařík navštívili norimberský veletrh Freizeit Messe, kde je hlavním lákadlem stánku České republiky výstava o Karlu IV. Zde se zástupci jihu Moravy setkali i s delegací kraje Střední Franky vedenou náměstkyní prezidenta krajského sněmu Christou Naaß, která za dva týdny přijede na oficiální návštěvu do Jihomoravského kraje. V Norimberku Romana Celého a Antonína Tesaříka přijal též viceprezident vlády Středních Frank Eugen Ehmanne.

V dalším průběhu pracovní cesty zamířila jihomoravská delegace do Bruselu, kde Roman Celý a Antonín Tesařík jednali s eurokomisařkou Věrou Jourovou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama