Mgr. Simeon Popov

zastupitel MČ Praha 3
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.03.2016 14:58:55

Nerozhodnost může být smrtelná

Nerozhodnost může být smrtelná

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/premier-ma-jasno-pro-rozchod-s-ano-ani-s-lidovci-neni-duvod/r~6475ee04ee9911e5a8d7002590604f2e/

Píši ještě jednou, je velice podstatné, zda člen vlády lže a podvádí (pokud se to prokáže podvod) a je nepodstatné, zda to bylo před sestavením a jmenováním Vlády ČR nebo až potom.Stálé totiž zůstává a je důležitější, zda takový člověk je věrohodný a má dostatečný kredit zastávat tak vysokou a strategickou funkci!?

Kam zařadit hnutí ANO? Bohuslav Sobotka polemizuje, že s pravicovými stranami by do vlády nešel (v minulosti mu to ale nějak nevadilo, např. viz společné dovolené zejm. v Toskánsku nebo společné podnikání některých poslanců) a já se ptám kam lze zařadit Babišovo hnutí? To je takový názorový hybrid, tak aby nasbírali co nejvíce voličů!

Ani zákon o střetu zájmu vládu nepoloží! ... údajně. To bude asi pravdou, jelikož mám velkou obavu, že zákon dopadne úplně stejně jako ten o registru smluv, bude se jeho přijetí dlouho natahovat a pak se přijme nějaký paskvil, s výjimkami, který nebude AGROFERTu vadit nebo se bude tlačit na jeho změny po jeho schválení.

Moc pozitivní vyhlídky tedy zatím nevidím a pokud předseda vlády nezačne být razantnější a více chlapem, pak to s ním ve straně dopadne špatně a se sociální demokracií rovněž! Jen zda jsem se s tou včerejší pochvalou neunáhlil?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama