Ing. Michaela Šojdrová

  • KDU-ČSL
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2016 14:51:42

Nesmíme to vzdát a musíme usilovat o to, aby Evropa byla bezpečnější

Nesmíme to vzdát a musíme usilovat o to, aby Evropa byla bezpečnější

Michaela Šojdrová k útokům v Bruselu: "Týká se to nás, týká se to těch, kteří pracují a žijí v Bruselu, ale týká se to nás všech v celé Evropě."

"Jsem hluboce otřesena tím, co se dnes stalo v Bruselu. Je to další teroristický útok. Ukazuje se, že ta opatření proti terorismu nejsou dostatečná. Musíme daleko lépe spolupracovat. Musí daleko lépe pracovat policejní služby. Ukazuje se, že ta chuť a vůle dál zabíjet, mstít se, je mezi těmi teroristy velmi silná. A týká se to všech. Týká se to nás, týká se to těch, kteří pracují a žijí v Bruselu, ale týká se to nás všech v celé Evropě. My to nesmíme vzdát a musíme usilovat o to, aby Evropa byla bezpečnější. Musí policejní služby pracovat daleko silněji. Mě se ta situace velmi dotýká, protože v těch místech nejenom že pracuji jako europoslankyně v Evropském parlamentu, ale jsou tam také mí asistenti, kteří denně chodí v těch místech, kde právě dnes došlo k tomu výbuchu v metru. Myslím na oběti, na pozůstalé těch obětí a je to velký závazek pro nás pro všechny, abychom to nevzdali a proti teroristům a proti těm, kteří jsou nenávistní, abychom dále bojovali."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama