Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2016 22:47:00

Už ani jeden další ilegální imigrant. Frau Merkel, odstupte, dokud je čas

Už ani jeden další ilegální imigrant. Frau Merkel, odstupte, dokud je čas

Mnozí z diskutujících mé články odsuzují jako příliš mírné. Jsem vždy dalek toho, abych kladl rovnítko mezi terorismem a islámem jako takovým, ale poslední události v Bruselu mě nutí napsat tento článek.

Evropská politická elita zavírá oči před jasnou skutečností. Jsme ve válce! Není to válka skrytá, je to válka zjevná a zjevená. Válku Evropě vyhlásil Islámský stát. A vyhlásil ji slovy i činy. Muslimští radikálové vyhlásili válku celé západní humanistické civilizaci. Vyhlásili válku šmahem nejenom křesťanství, ale i ateismu. Vyhlásili válku sociálním systémům jednotlivých států Evropy, neboť cíleně zneužívají slabosti Evropanů, kteří mají sklon vidět strádající děti u plotů Evropy a nevidí armády mladých, bojeschopných mužů.

I když se mnou nebudou souhlasit, vyhlásili válku i neziskovým organizacím, které těmto migrantům pomáhají. Neboť si mnohý řekne, vždyť oni vlastně pomáhají těm, kteří nás přišli zahubit. Teroristé vyhlásili válku i doktorům bez hranic, kteří v různých částech světa pomáhají přežít hladovějícím a žíznícím. Mnohý z těch, co na konto této organizace posílali dary se bude ptát: Není to náhodou na ty nelegální imigranty putujících po cestě do vysněného ráje sociálních příspěvků v Evropě?

Není to náhodou na ty, kteří v budoucnu připraví peklo pro naše potomky?

Radikální islamisté vyhlásili válku i těm milionům slušných muslimů, kteří žijí svůj život, aniž by ohrožovali ostatní. Právě na ty, se zaměřuje IS nejvíce. Neschopnost evropských elit razantně zastavit invazi nelegálních migrantů, převážně muslimského vyznání, je velkým bezpečnostním rizikem. Masové přesídlení statisíců muslimů povede k rozšiřování muslimských čtvrtí v západních metropolích. A jestli až doposud někde s muslimskými spoluobčany soužití nebylo až tak velkým problémem, tak vlivem cílených akcí, takových, jako byly atentáty v Bruselu a nakonec i v Paříži, či dříve v Madridu, a bohužel nevíme, co se stane v blízké i vzdálenější budoucnosti kdekoliv v Evropě, většinová společnost se postaví razantně proti všem muslimům. A o to plánovačům terorismu jde. Vyvolat regulérní válku v Evropě. Uvést zatím spící masy muslimů a většinového občanstva do varu.

Čím tomu zabránit. Rozhodně nezavírat před tímto nebezpečím oči. Nestrkat hlavu do písku. Nebo dokonce, jako kancléřka Merkelová nevítat: Frau Merkel: WIR SCHAFFEN ES NICHT! Paní Merkelová: Nejenom Německo, ale celá Evropa to nezvládne! Přiznejte svou chybu a odstupte! Vždyť tento krok by byl jasným signálem pro nelegální imigranty, že už zde není Mamá Merkel, která je přeci do Evropy na konzumaci sociálních dávek pozvala.

Elita Evropy by nejenom měla demonstrovat solidaritu, ale skutečně si dát na svůj prapor heslo: „Už ani jeden další ilegální imigrant!“ Jednak jsou finanční prostředky, které jdou na migranty, spíše potřeba na řešení domácích problémů a hlavně, tyto finanční prostředky jsou nyní potřeba na vybudování nepropustnosti vnější hranice EU. Na vybudování takového systému, který by neumožnil, aby kdokoliv ilegálně připlul ať už z Turecka, či nově z Libye, kde se na nás chytá minimálně další půlmilionová armáda ilegálních migrantů z Afriky.

A abych ukončil něčím pozitivním. Velice jsem přivítal, že poslanci napříč politickým spektrem neschválili bezvízový styk s Tureckem. Protože Turecko s nynějším islamistickým režimem a prezidentem, který prohlásil, že nějaká demokracie či svoboda se už přežila, si z evropských lídrů dělá legraci. Vždyť „nevěřící psi nemají nárok na dodržování smluv a úmluv“, že? Jeho snem je obnovení Osmanské říše, která se kdysi probojovala až k branám Vídně. A navíc, není zcela jisté, že současný turecký režim skrytě nepodporuje Islámský stát. Tak by se bojovníci IS, kteří se nyní složitě mísí se skutečnými uprchlíky, bez problémů dostali legálně prostřednictvím Turecka do EU a mohli připravovat a realizovat další atentáty.

Nejúčinnější pomoc najdeme na konci svého ramene, protože je potřeba se spoléhat na naši, vlastní, evropskou sebeobranu, a tvrdost. Žádné slučování rodin, u těch, kteří jsou už zde. Žádné sociální podpory. Žádné umožňování radikálních kázání v mešitách, nabádající k terorismu. A možná zavést v Evropě za terorismus trest smrti. Vždyť i v bibli, ve Starém Zákoně se píše: „Oko za oko, zub za zub.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama