Oto Brázdil

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.03.2016 12:36:15

Představení

Představení

Představení mé osoby pro širokou veřejnost

Dobrý den,

Jmenuji se Oto Brázdil, jsem Slovan, Čech, vlastenec, dělník a jsem komunista. Ctím matku, otce, rodinu, ženy, vlast, stáří, moudrost, statečnost, spravedlnost, čestnost, zdraví selský rozum a všechny bytosti, které mají srdce na správném místě. Vždy jsem si šel vlastní cestou a řídil se příslovím „neuč se, život tě sám naučí“. Na cestě životem mi Komunistická strana zkřížila cestu dvakrát. Poprvé, když jsem jako 18 letý mladík a kandidát na vstup do KSČ šel cinkat klíči v roce 1989. Hned po tom si mě předvolalo vedení strany v Brně, abych jim vysvětlil důvod, proč jsem to udělal. Asi mi dali za pravdu, protože jsem dostal legitimaci do KSČ.

Můj život měl, ale jinou cestu a ne vždy, byla jednoduchá. Na to, že nemám vysoké vzdělání a nejsem od přírody lingvista, se mi podařilo uspět. Důkazem je tomu moje dlouholetá praxe jako vedoucí manažer a to i u nadnárodní zahraniční společnosti. U této firmy jsme společně s dělníky dostali, naši lokální pobočku v Břeclavi na vítěznou špici v Logistice ze všech poboček z celého světa této společnosti. Poznal jsem Kapitalismus a dokázal v něm uspět a zachovat si lidskou tvář. Po druhé jsem požádal o vstup do KSČM sám dobrovolně v roce 2014, když jsem z této společnosti odešel.

„I ve 44 letech nejsem dost starý na to, abych nemohl být REBEL. Budu hájit zájmy lidu, protože jen on má tu největší sílu, která může změnit tento současný svět.“

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama