Mgr. Bc. Petr Šmíd

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2016 18:12:08

Někdo pravdu nemluví

Někdo pravdu nemluví

kroky MŠMT signalizují, že je již dávno rozhodnuto o příchodu muslimského etnika do ČR.

Současná vláda nás uklidňuje tvrzením, že se žádná vlna s muslimskými uprchlíky nekoná. Tak bych prosil vysvětlit kroky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy. Bez jakéhokoli komentáře předkládám aktuální seznam rozvojových programů pro rok 2016, který najdete na stránkách MŠMT. Jedná se finanční prostředky určené pro skupinu která neexistuje? Nebo už se dobře ví, že s tím nikdo nic neudělá a je rozhodnuto?

2016   

Vyhlášení rozvojového programu - Bezplatná výuka českého jazyka přizpůsobená potřebám žáků–cizinců z třetích zemí - 2016

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen „ministerstvo“) vyhlašuje na rok 2016 podle § 171 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) tento rozvojový program ve vzdělávání (dále jen „program“).

Vyhlášení rozvojového programu - Zajištění podmínek základního vzdělávání nezletilých azylantů, osob požívajících doplňkové ochrany, žadatelů o udělení mezinárodní ochrany na území České republiky a dětí cizinců umístěných v zařízení pro zajištění cizinců - 2016

Vyhlášení rozvojového programu - Zajištění podmínek základního vzdělávání nezletilých azylantů, osob požívajících doplňkové ochrany, žadatelů o udělení mezinárodní ochrany na území České republiky a dětí cizinců umístěných v zařízení pro zajištění cizinců.

Vyhlášení rozvojového programu - Zajištění bezplatné přípravy k začlenění do základního vzdělávání dětí osob se státní příslušností jiného členského státu Evropské unie - 2016

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen „ministerstvo“) vyhlašuje na rok 2016 podle § 20 odst. 5 písmeno a) a § 171 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), rozvojový program Zajištění bezplatné přípravy k začlenění do základního vzdělávání dětí osob se státní příslušností jiného členského státu Evropské unie.





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama